Villa los Naranjos in Gran Canaria

Home/Telde/Villa los Naranjos in Gran Canaria

Villa los Naranjos in Gran Canaria

550.00

Dit prachtig gelegen Villa los Naranjos van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Villa los Naranjos

Artikelnummer: 191932 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Een heerlijke vakantie op Gran Canaria vind u met deze reis van Eliza was here naar Villa los Naranjos. De Villa los Naranjos ligt bij de stad Telde en laat u kennis maken met een bijzonder stukje Gran Canaria. U boekt deze vakantie met Logies nu eenvoudig bij Eliza was here.

Omschrijving accomodatie: “Welkom Eliza! Nu kan je mijn villa’s met eigen ogen zien.” Augustin, de eigenaar van Villa los Naranjos begroet me hartelijk als ik aankom bij zijn trots. Sprakeloos kijk ik rond. Het ziet er precies zo uit als de foto’s die hij me vanochtend liet zien.Ik denk terug aan onze ontmoeting eerder op de dag. We raakten aan de praat in een klein koffiezaakje. Hij vertelde mij over zijn Villa Los Naranjos en dat Naranjos de naam is voor sinaasappelbomen. Hij kwam woorden te kort om te vertellen over de mooie omgeving. Een klein rustig paradijsje dat tegelijkertijd dicht bij de gezelligheid van winkeltjes en stranden ligt. En zo nieuwsgierig als ik ben, besloot ik meteen de rit naar het mooie zuiden te maken!Het zwembad schittert in de zon en zo ver ik kan zien, zie ik de bergen die typisch zijn voor dit eiland. Ik slaak een zucht van geluk en als ik neerplof op mijn terras weet ik het zeker: hier ga ik me prima vermaken!

Informatie over Telde:

“Golfen? Dat is niks voor mij!”. Lange tijd heb ik dat gedacht en heb me er dan ook nooit aan gewaagd. Mijn vrienden Maria en Ignacio wisten me echter toch over te halen. Gelukkig maar… Tijdens mijn verblijf in hun prachtige Cortijo, een voormalig klooster, kon ik er niet omheen. Het schitterend gerenoveerde 18e-eeuwse gebouw ligt temidden van een enorme golfbaan met wel 6 meren en meer dan 600 palmbomen! De eerste dagen heb ik met name van het zwembad genoten. Pas toen Ignacio me vertelde dat ze ook les gaven (zelfs aan golfgroentjes zoals ik) was ik overtuigd en heb ik me op de baan gewaagd. Om meteen verslaafd te raken! Ik was niet meer van de baan af te slaan, met als resultaat dat ze me ’s avonds moesten komen zoeken voor diner bij het restaurant op het golfterrein. Gelukkig eten ze in Spanje altijd laat…

Meer over Telde

Extra informatie

Aantal Sterren

Stad

Verzorgingstype

Go to Top