TIME TO SMILE Sunny Village in Gran Canaria

Home/Playa del Inglés/TIME TO SMILE Sunny Village in Gran Canaria

TIME TO SMILE Sunny Village in Gran Canaria

555.00

Dit prachtig gelegen TIME TO SMILE Sunny Village van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! TIME TO SMILE Sunny Village

Artikelnummer: 680930 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar TIME TO SMILE Sunny Village met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Playa del Inglés is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 7.4 en een scherpe prijs is TIME TO SMILE Sunny Village een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie TIME TO SMILE Sunny Village : Strand, zon op je huid, een zachte bries. Het ultieme zomergevoel vind je op Gran Canaria. Het gloednieuwe TIME TO SMILE Sunny Village ligt in Playa del Inglés, vlakbij het centrum en met een korte wandeling sta je met je voeten in het zand. Hier geen wekker, geen agenda’s, nee: totale ontspanning. Uitslapen in de frisse bungalows, lui aan het zwembad of wandelen over de boulevard. Zo maar een paar suggesties om de dagen mee te vullen.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek

Go to Top