THe Koala Garden in Gran Canaria

Home/Maspalomas/THe Koala Garden in Gran Canaria

THe Koala Garden in Gran Canaria

829.00

Dit prachtig gelegen THe Koala Garden van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! THe Koala Garden

Artikelnummer: 697546 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar THe Koala Garden met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Maspalomas is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van en een scherpe prijs is THe Koala Garden een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie THe Koala Garden : Tussen de Canarische palmbomen en het fantastische duinen van Maspalomas vind je hotel THe Koala Garden. Een heerlijke plek waar het je aan niks ontbreekt.Wanneer je uitgerust wakker wordt in je ruime kamer kun je gaan bedenken wat je vandaag wilt gaan doen. Kies je vandaag voor het ene of het andere zwembad of trek je eropuit. Keuze genoeg!De dag kun je afsluiten in het restaurant waar je iedere dag weer kunt genieten van een vers gerecht op je bord.Het complex ligt wel wat afgelegen, dus als je graag het eiland wilt ontdekken is het handig om een auto te huren.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Luchthaven Van Vertrek