Tabaiba Princess in Gran Canaria

Home/Maspalomas/Tabaiba Princess in Gran Canaria

Tabaiba Princess in Gran Canaria

729.00

Dit prachtig gelegen Tabaiba Princess van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Tabaiba Princess

Artikelnummer: 332576 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Tabaiba Princess met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Maspalomas is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.5 en een scherpe prijs is Tabaiba Princess een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Tabaiba Princess : Tropische sferen daar in hotel Tabaiba Princess op Gran Canaria. Vanuit je kamer stap je zo het strand op. Niet het strand aan de kust van Maspalomas, dat ligt op wandelafstand, maar het aangelegde zandstrand bij het resort. Plof neer op een van de strandbedjes en koel af in het landschapszwembad. Het lijkt net alsof je in een tropische lagune staat. Na een dag met zoveel indrukken is het tijd om te smullen bij het buffet, terwijl jij een drankje drinkt bij één van de bars kunnen de kids uitrazen in de kinderdisco. In hotel Tabaiba Princess kun je All Inclusive genieten. Wat zal morgen brengen?

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek

Ga naar de bovenkant