Onze partners zijn aangesloten bij:

Tabaiba Princess in Gran Canaria

644.00

Dit prachtig gelegen Tabaiba Princess van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Tabaiba Princess

Naar TUI

SKU: 332576 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Tabaiba Princess met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Maspalomas is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.3 en een scherpe prijs is Tabaiba Princess een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Tabaiba Princess : Tropische sferen daar in hotel Tabaiba Princess. Vanuit je kamer stap je zo het strand op. Niet het strand aan de kust, dat ligt op wandelafstand, maar het aangelegde zandstrand bij het resort. Plof neer op een van de strandbedjes en koel af in het landschapszwembad. Het lijkt net alsof je in een tropische lagune staat. Na een dag met zoveel indrukken is het tijd om te smullen bij het buffet, terwijl jij een drankje drinkt bij één van de bars kunnen de kids uitrazen in de kinderdisco. Hier kun je All Inclusive genieten. Wat zal morgen brengen?

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek