Onze partners zijn aangesloten bij:

Suitehotel Playa del Inglés in Gran Canaria

519.00

Dit prachtig gelegen Suitehotel Playa del Inglés van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Suitehotel Playa del Inglés

Naar TUI

SKU: 12864 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Suitehotel Playa del Inglés met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Playa del Inglés is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.5 en een scherpe prijs is Suitehotel Playa del Inglés een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Suitehotel Playa del Inglés : Net gerenoveerd dus strak in de verf, en comfortabele kamers met een uitzicht om ‘u’ tegen te zeggen. Bij aankomst ben je meteen onder de indruk. Zodra de badkleding uit de koffer is wordt het tijd om het uitnodigende zandstrand op te zoeken op slechts 200 meter van het hotel. Heerlijk even opladen of mensen kijken. En besluit je toch te gaan dobberen op één van die kleurrijke luchtbedden? Deze vind je bij één van de winkels rondom Suitehotel Playa del Ingles.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek