SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito in Gran Canaria

Dit prachtig gelegen SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito

690.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Playa Taurito is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.3 en een scherpe prijs is SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito : Bij SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito dompel je je onder in het aquapark én in luxe. Dat betekent héél veel snelle glijbanen en thuiskomen in prachtige kamers. Je hebt onbeperkt toegang tot het spetterende aquapark en zelfs het eten en drinken is All Inclusive, zowel in het hotel als in het aquapark. Voor de waterratjes is er niks leukers te bedenken. Dat wordt dus grenzeloos genieten, spetteren en vooral heel veel vakantiepret. Het spectaculaire Splashworld Valle Taurito scoort een SplashFactor 8, en is daarmee een fantastisch waterpark. Maar ook aan de volwassenen is gedacht, en dan niet alleen aan hen die graag het kind in zich loslaten. Het hotel heeft namelijk prachtige moderne kamers, waardoor men zich niet in alleen in het aquapark, maar ook in de luxe onderdompelt. Om nog maar te zwijgen over het uitzonderlijke klimaat van Playa Taurito, wat te boek staat als het lekkerst van Gran Canaria, met het zachte zandstrand op loopafstand.

Specificaties: SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito in Gran Canaria

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito in Gran Canaria
SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito in Gran Canaria

690.00

Gran Canaria
Logo
Shopping cart