Seaside Sandy Beach in Gran Canaria

Home/Seaside Sandy Beach in Gran Canaria

Seaside Sandy Beach in Gran Canaria

Dit prachtig gelegen Seaside Sandy Beach van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Seaside Sandy Beach

Artikelnummer: 51220

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Seaside Sandy Beach met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Playa del Inglés is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 9 en een scherpe prijs is Seaside Sandy Beach een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Seaside Sandy Beach : Een prestigieus hotel, onderdeel van de bekende Seaside-keten en de ideale plek om te relaxen. Wat wil je nog meer? Dompel onder in het spa- en wellnesscentrum, en slaap heerlijk uit in je eigen smaakvol ingerichte kamer. De zeer stijlvolle All Inclusive zal je hier verbazen. Hier geen massale buffetten maar een intieme, chique sfeer en belangrijker nog, voortreffelijk eten! Het hotel ligt centraal, vlak bij het 7 kilometer lange zandstrand en diverse winkelcentra.

Ga naar de bovenkant