Seaside Palm Beach in Gran Canaria

Home/Maspalomas/Seaside Palm Beach in Gran Canaria

Seaside Palm Beach in Gran Canaria

1,336.00

Dit prachtig gelegen Seaside Palm Beach van 5 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Seaside Palm Beach

Artikelnummer: 56094 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Seaside Palm Beach met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Maspalomas is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.7 en een scherpe prijs is Seaside Palm Beach een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Seaside Palm Beach : Welkom bij Seaside Palm Beach in Maspalomas, op Gran Canaria. Daar waar de vermaarde Alberto Pinto het design-interieur verzorgde, verzorgt de chef drie keer per week een fantastische barbecue avond. Het eten is heerlijk en hier komen mensen van het hele eiland voor naar het hotel. Ook ’s morgens is het genieten geblazen met vers gebakken brood uit eigen bakkerij. En vergeet de persoonlijke aandacht niet. Want service staat op nummer één bij Seaside Palm Beach!

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek

Go to Top