Seaside Grand Residencia in Gran Canaria

Home/Maspalomas/Seaside Grand Residencia in Gran Canaria

Seaside Grand Residencia in Gran Canaria

1,352.00

Dit prachtig gelegen Seaside Grand Residencia van 5 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Seaside Grand Residencia

Artikelnummer: 29660 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Seaside Grand Residencia met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Maspalomas is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 9.4 en een scherpe prijs is Seaside Grand Residencia een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Seaside Grand Residencia : Niet drie, niet vier, maar vijf sterren heeft het luxueuze hotel Seaside Grand Residencia. Deze prachtige parel van de Seaside keten wordt als één van de beste hotels van Gran Canaria beschouwd. Met haar kleinschalige opzet in koloniale stijl tussen de palmbomen en de pure laagbouw creëren ze hier een kalme en intieme sfeer. Alles in het teken van jouw privacy. Fantastische maaltijden in het meermaals bekroonde restaurant en een sublieme service is wat je hier te wachten staat. En zeg nou zelf dan is dit toch echt wel één van de beste hotels op Gran Canaria! Als je je hier geen VIP voelt..

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek

Ga naar de bovenkant