RIU Palace Oasis in Gran Canaria

Home/Maspalomas/RIU Palace Oasis in Gran Canaria

RIU Palace Oasis in Gran Canaria

587.00

Dit prachtig gelegen RIU Palace Oasis van 5 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! RIU Palace Oasis

Artikelnummer: 21993 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar RIU Palace Oasis met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Maspalomas is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 9.1 en een scherpe prijs is RIU Palace Oasis een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie RIU Palace Oasis : Hotel RIU Palace Oasis op Gran Canaria is klaar om haar gasten te verrassen. Ontdek het beste van twee werelden: een oase van comfort meets de onovertroffen, persoonlijke RIU-service. Nu rest alleen nog de vraag hoe je de dagen invult. Trek wat baantjes in het buitenbad, luieren aan het strand op 50 meter afstand en een terrasje pakken op de boulevard van Maspalomas? Of boek je een massage in de Spa? Probeer gewoon iedere dag iets anders. Er is keuze genoeg bij hotel RIU Palace Oasis! Hoe je zomerse pet ook staat, dit wordt van A tot Z een memorabel verblijf.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek

Ga naar de bovenkant