Revoli Playa in Gran Canaria

Home/Revoli Playa in Gran Canaria

Revoli Playa in Gran Canaria

528.00

Dit prachtig gelegen Revoli Playa van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Revoli Playa

Artikelnummer: 666220

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Revoli Playa met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Puerto Rico is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van en een scherpe prijs is Revoli Playa een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Revoli Playa : Tijdens je vakantie is jouw thuisbasis een comfortabel en ruim appartement. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet bij Appartementen Revoli Playa. Strijk neer op een ligbed terwijl de kids zich vermaken in de KIDS’ CLUB by TUI FAMILY LIFE. Met 6x per week leuke activiteiten. Ze zullen zich geen moment vervelen met de entertainers en het grote zwembad onder de Spaanse zon. En als ze uitgespetterd maak je een korte wandeling naar het centrum om een hapje te eten. Er is genoeg te doen in de omgeving van je appartement. Of huur een auto om het mooie eiland te ontdekken.

Extra informatie

Accommodatiesoort
Aantal Sterren
Stad
Luchthaven Van Vertrek
Ga naar de bovenkant