Relaxia los Girasoles in Gran Canaria

Home/Playa del Inglés/Relaxia los Girasoles in Gran Canaria

Relaxia los Girasoles in Gran Canaria

449.00

Dit prachtig gelegen Relaxia los Girasoles met sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Relaxia los Girasoles

Artikelnummer: 6192398 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Beschrijving accommodatie: Relaxia Los Girasoles heeft een fijne en rustige ligging in het centrum van Playa del Ingles, in de directe omgeving zijn leuke winkeltjes en restaurants te vinden. Geniet in alle rust van de Spaanse zon op een ligbed langs het zwembad en neem zo nu en dan een verfrissende duik. Je verblijft in een mooie bungalow met kitchenette. Heb je geen zin om zelf te koken? Ga op zoek naar een leuk en authentiek restaurantje en proef de beste tapas of paella! Neem vervolgens nog een lekker drankje bij een gezellig café of ga terug naar het resort en speel samen nog even een leuk spelletje.

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. Relaxia los Girasoles is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging

Klantwaardering

Ga naar de bovenkant