Parquemar in Gran Canaria

Home/Playa del Inglés/Parquemar in Gran Canaria

Parquemar in Gran Canaria

414.00

Dit prachtig gelegen Parquemar van 3 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Parquemar

Artikelnummer: 57649 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Parquemar met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Playa del Inglés is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.3 en een scherpe prijs is Parquemar een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Parquemar : Je vakantie doorbrengen in een ruim appartement dat middenin het bruisende Playa del Inglés ligt? Dan is Parquemar een goede keuze. Vanuit je bungalow of appartement loop je zo naar het zwembad om af te koelen. En wanneer je uitgezwommen bent kun je heerlijk bijkomen in de zon op de bedjes rondom het zwembad. Er is plek genoeg bij Parquemar. Het is ook leuk om Playa del Inglés ontdekken. Ga je naar het lange zandstrand of naar een “Centro Commercial” in de buurt. Alles wat je zoekt is dichtbij.. Van leuke winkeltjes tot heerlijke restaurantjes, Wat wil je nog meer?

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek

Ga naar de bovenkant