Parque Bali in Gran Canaria

//Parque Bali in Gran Canaria

Parque Bali in Gran Canaria

279.00

Dit prachtig gelegen Parque Bali van 2 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Parque Bali

SKU: 12194 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Parque Bali met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Maspalomas is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 7.8 en een scherpe prijs is Parque Bali een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Parque Bali : Viva la vida! Op zonnig Gran Canaria in Parque Bali bij Maspalomas in de wijk Campo Nacional dat met z’n nette, bescheiden bungalows hoge ogen gooit als favoriete eilandplek van iedereen. Als je rust zoekt, de weidsheid van de zandduinen van Dunas de Maspalomas wilt ervaren en houdt van de levendige strandscene van Playa del Inglés. Oké, het ligt niet pal aan het strand, maar met een lekkere wandeling of busritje ben je er zo. Vaste prik? Na een dag luieren bij het zwembad, op het strand of rondtoeren door de natuur van Gran Canaria de zon zien ondergaan op je eigen dakterras. Met een glaasje traditionele Canarische Ron miel, honingrum.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek