Morasol Suites in Gran Canaria

Home/Puerto Rico/Morasol Suites in Gran Canaria

Morasol Suites in Gran Canaria

398.00

Dit prachtig gelegen Morasol Suites van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Morasol Suites

Artikelnummer: 54430 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Morasol Suites met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Puerto Rico is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.9 en een scherpe prijs is Morasol Suites een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Morasol Suites : De appartementen van Morasol Suites hebben een prachtige ligging in Puerto Rico, vlakbij het strand en het centrum waar het allemaal gebeurd. Wanneer je het appartement uitloopt sta je in de haven en kun je heerlijk uit eten, even souvenirs shoppen om daarna neer te ploffen voor een welverdiend drankje. Bij Morasol Suites kun je echt even wegdromen bij het fantastisch uitzicht op de haven. Een uitzicht op de haven van Puerto Rico waar je u tegen zegt! Terug in je ruime appartement is het tijd voor een ontspannen douche voor het eten. Gaan we vandaag voor pasta of steak? Er is keuze genoeg!

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek

Ga naar de bovenkant