Mogán Princess & Beach Club in Gran Canaria

//Mogán Princess & Beach Club in Gran Canaria

Mogán Princess & Beach Club in Gran Canaria

775.00

Dit prachtig gelegen Mogán Princess & Beach Club van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Mogán Princess & Beach Club

Artikelnummer: 508913 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Mogán Princess & Beach Club met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Playa Taurito is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 7.9 en een scherpe prijs is Mogán Princess & Beach Club een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Mogán Princess & Beach Club : Fantástico! In Hotel Mogán Princess & Beach Club bij de rustige badplaats Playa Taurito aan de zuidkust van Gran Canaria heb je even niets aan je hoofd. Dit is de ultieme relaxplek in de eilandzon, nabij het authentieke vissersdorp Puerto Mogán waar iedere dag nog 800 vissers hun netten uitgooien en de vangst van de ochtend ’s middags op het menu del día staat. Dwaal er door straatjes met typische Canarische balkons en bloeiende bougainville. Maar niet voordat je een duik hebt genomen in het grote buitenbad of adult-only panoramisch zwembad met een blik op de eindeloze horizon en een drankje hebt gedronken in de Beach Club op het strand. Gewoon inclusief.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek