Onze partners zijn aangesloten bij:

Maspalomas Princess in Gran Canaria

575.00

Dit prachtig gelegen Maspalomas Princess van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Maspalomas Princess

SKU: 32965 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Maspalomas Princess met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Maspalomas is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.3 en een scherpe prijs is Maspalomas Princess een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Maspalomas Princess : Je vakantie vieren op de Gran Canaria, maar toch het idee hebben in een subtropische omgeving te zijn beland? Bij hotel Maspalomas Princess komt dit idee dichtbij de werkelijkheid. Met een exotische cocktail in de hand geniet je van de warmte van de zon. Even zin om iets actiefs te gaan doen? Volop keuze: ga bijvoorbeeld een potje mini golfen of werk je in het zweet tijdens een fitness-sessie. Als je juist komt om heerlijk te luieren dan staat het personeel 24/7 voor je klaar om jouw vakantie onvergetelijk te maken.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek