Lopesan Villa del Conde Resort in Gran Canaria

Home/Meloneras/Lopesan Villa del Conde Resort in Gran Canaria

Lopesan Villa del Conde Resort in Gran Canaria

705.00

Dit prachtig gelegen Lopesan Villa del Conde Resort van 5 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Lopesan Villa del Conde Resort

Artikelnummer: 60225 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Lopesan Villa del Conde Resort met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Meloneras is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.9 en een scherpe prijs is Lopesan Villa del Conde Resort een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Lopesan Villa del Conde Resort : In het luxe hotel Lopesan Villa del Conde Resort in Maspalomas verblijf je in een traditioneel Canarisch dorpje. Het hotel is namelijk een kleine kopie van het dorpje Aguïmes op Gran Canaria. Als je de receptie binnen loopt kijk je je ogen uit. Je staat meteen in de kathedraal van het dorp. Nou ja, een levensechte kopie van dit schitterende bouwwerk. Maak een wandeling over het complex en geniet van de houten balkons, mooie gebouwen en prachtige bloemen. En je loopt vanuit de hoteltuinen ook zo de lange boulevard van Meloneras op voor een heerlijke avondwandeling.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek

Ga naar de bovenkant