Onze partners zijn aangesloten bij:

Jardin del Sol in Gran Canaria

349.00

Dit prachtig gelegen Jardin del Sol van 3 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Jardin del Sol

SKU: 573203 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Jardin del Sol met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Playa del Inglés is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.3 en een scherpe prijs is Jardin del Sol een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Jardin del Sol : Dat is fijn, je eigen volledig uitgeruste appartement met terras. Bij Jardin del Sol in Playa del Inglés is de sfeer, zo als de Spanjaarden zeggen, ‘tranquilo’. Plof neer op een van de bedjes of spring in het zwembad. Even wat anders met het hele gezin? Na de afkoeling in het zwembad daag je elkaar uit voor een potje poulen. En kijk eens om je heen, Dit is jouw ‘ticket to the tropics’ je bent omringd door palmbomen en kleurrijke bloemen. En als je wilt loop je zo het drukke centrum van Playa del Inglés in. Even een terrasje pakken of souvenirs scoren in één van de vele winkeltjes. Wat wil je nog meer?

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek