IFA Buenaventura in Gran Canaria

Home/IFA Buenaventura in Gran Canaria

IFA Buenaventura in Gran Canaria

339.00

Dit prachtig gelegen IFA Buenaventura van 3 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! IFA Buenaventura

Artikelnummer: 55757

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar IFA Buenaventura met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Playa del Inglés is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 7.9 en een scherpe prijs is IFA Buenaventura een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie IFA Buenaventura : Hallo, wakker worden! Voor een mooie dag in Playa del Inglés aan de Atlantische Oceaan bij hotel IFA Buenaventura. Verse koffie met kleurrijk ontbijt staat al klaar in restaurante Guitarra, een eerste kennismaking met Spaanse gastvrijheid onder de zon. Dan de vraag: naar Playa de Inglés of het zandstrand San Augustin, luieren bij één van de twee speelse zwembaden in de groene tuinoase of actief een potje tennis spelen? Niets hoeft, alles kan. Vinden de kinderen ook leuk. De zwembaden en het spontane animatieteam zorgen voor dolle spetterpret. Tel daar de relaxte sfeer en het goede eten bij op en het vakantievieren voor een vriendelijk prijsje met vrienden, partner of gezin is ontdekt.

Extra informatie

Accommodatiesoort
Aantal Sterren
Stad
Gastenwaardering Van Arke.nl
Luchthaven Van Vertrek
Ga naar de bovenkant