Hotels Gran Canaria

Hotels Gran CanariaWilt u er even lekker tussenuit? Boek een heerlijke vakantie naar Gran Canaria en kom helemaal tot rust in deze prachtige locatie. Gran Canaria trekt jaarlijks meer dan 2,5 miljoen toeristen en dat is natuurlijk om het prachtige weer en natuur. Gran Canaria kent vele hotels gelegen aan de prachtige witte stranden en wordt dan ook door vele gezien als een waar paradijs. Het eiland is geschikt voor jong en oud want er is van alles te doen ( als je daarvoor open staat). Er zijn voor de jongeren vele discotheken en bars te vinden en voor de ouderen vele leuke, spannende excursies. Lekker genieten aan het water of een leuke watersport uitoefenen het kan allemaal. Er zijn verschillende populaire hotels die goed score op internet en deze hebben wij dan ook voor u verzameld. Bekijk ons overzicht en vergelijk de prijzen van verschillende reisbureaus online! Wij hopen dat u een fijne vakantie mag hebben.

Beschikbare hotels Gran Canaria


Hotel Playa del Ingles

Playa del ingles is het meest toeristisch van Gran Canaria en kent dan ook vele mooie hotels. U kunt een prachtige vakantie hebben in  Playa del ingles, deze plaats heeft veel mooie natuur en ligt aan verschillende mooie stranden. Er zijn vele hotels te vinden in  Playa del ingles en wij hebben de populairste dan ook voor u verzameld zodat u deze gemakkelijk kunt vergelijken en online kunt boeken zonder teveel te betalen.

Hotels Maspalomas

Maspalomas is in de zomer een echte badplaats waar vele toeristen op af komen. We hebben vele hotels beschikbaar in Maspalomas en u kunt deze dan ook gemakkelijk vergelijken op aantal sterren, prijs en waardering. Maspalomas ligt in Gran Canaria en is bekend door de witte stranden en heldere wateren. Wij hopen dat u een fijne vakantie mag hebben.

Hotels Puerto Rico

Deze badplaats is iets kleiner dan die van Playa del Ingles en word ook wel eens de tweede badplaats van Gran Canaria genoemd. Een vakantie in een hotel in Puerto Rico word het meest geboekt door jonge gezinnen. Dit omdat de zee hier een stuk rustiger is door de gunstige ligging, de brede stranden en het iets minder aanwezig zijn van massa toerisme dan bijv. Playa del Ingles.

Gran Canaria
Logo
Shopping cart