Hotel & Spa Cordial Roca Negra – Inclusief huurauto (logies en ontbijt) in Gran Canaria

Home/Agaete/Hotel & Spa Cordial Roca Negra – Inclusief huurauto (logies en ontbijt) in Gran Canaria

Hotel & Spa Cordial Roca Negra – Inclusief huurauto (logies en ontbijt) in Gran Canaria

539.00

Dit prachtig gelegen Hotel & Spa Cordial Roca Negra – Inclusief huurauto (logies en ontbijt) met 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Hotel & Spa Cordial Roca Negra - Inclusief huurauto (logies en ontbijt)

Artikelnummer: 6148892 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Beschrijving accommodatie: Hotel & Spa Cordial Roca Negra is perfect voor een heerlijke vakantie op het mooie Gran Canaria. Neem een frisse duik in het zwembad, geniet van het zonnetje en van het schitterende uitzicht. Een heerlijke plek om je een tijdje nergens zorgen over te hoeven maken! De kamers zijn allemaal gerenoveerd en bieden je daarom alle hedendaagse comfort. Ontspannen kun je verder in het mooi aangeklede wellnesscenter ‘Obsidiana’ en na het diner is het heerlijk om nog een drankje te drinken in de nieuwe Rock Top Sky Bar met eveneens een adembenemend uitzicht!

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. Hotel & Spa Cordial Roca Negra – Inclusief huurauto (logies en ontbijt) is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging