Hotel Mirador Maspalomas by Dunas in Gran Canaria

Home/Maspalomas/Hotel Mirador Maspalomas by Dunas in Gran Canaria

Hotel Mirador Maspalomas by Dunas in Gran Canaria

499.00

Dit prachtig gelegen Hotel Mirador Maspalomas by Dunas met sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Hotel Mirador Maspalomas by Dunas

Artikelnummer: 39336 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Beschrijving accommodatie: Hotel Mirador Maspalomas by Dunas heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie op het zonnige eiland Gran Canaria. De kamers zijn voorzien van alle benodigdheden om even helemaal tot rust te komen. Voor de spotievelingen zijn er talloze sportmogelijkheden. Er zijn zwembaden voor de nodige uurtjes waterpret, een speeltuin waar kleine vakantiegangers kunnen spelen en voor lekker eten wordt gezorgd in het restaurant. En wil je naar het strand, dan kan dat heel gemakkelijk met het gratis shuttlebusje. Fijne vakantie!

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. Hotel Mirador Maspalomas by Dunas is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging

Klantwaardering

Ga naar de bovenkant