Hotel Melva Suite – inclusief huurauto – logies en ontbijt in Gran Canaria

Dit prachtig gelegen Hotel Melva Suite – inclusief huurauto – logies en ontbijt met sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Hotel Melva Suite - inclusief huurauto - logies en ontbijt

499.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 6174226 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving accommodatie: Het sfeervolle Secrets Hotel Melva Suites is een lust voor het oog! Zodra je aankomt valt er gelijk een rust over je heen. De authentieke, Canarische bouwstijl kenmerkt zich door de uitstraling van een wit landhuis en karakteristieke balkon- en raamomlijstingen. Voordat je naar binnen loopt kan het adembenemende uitzicht je ook zeker niet ontgaan; het groene noorden met glooiende heuvels is een spektakel!De suites zijn, net als de rest van dit sfeervolle en comfortabele hotel, voorzien van veel houtbewerkingen en kleine details. je hebt hier echt het idee op te gaan in de lokale omgeving. De suites zijn ruim, hebben bijna allemaal een hemelbed en ruime badkamer. Om in de lokale sfeer te blijven is ook op culinair niveau de Canarische keuken goed vertegenwoordigd. De verse streekgerechten worden hier met liefde klaargemaakt. Vanaf het terras, waar je tevens barbecue mogelijkheden hebt, kun je tegelijkertijd genieten van uitzicht én het aangename klimaat. De omgeving is bijzonder geschikt om te verkennen; zowel wandelend, per fiets of huurauto. Hier beleef je het pure Gran Canaria op zijn best!

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. Hotel Melva Suite – inclusief huurauto – logies en ontbijt is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Specificaties: Hotel Melva Suite – inclusief huurauto – logies en ontbijt in Gran Canaria

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging

Klantwaardering

Hotel Melva Suite – inclusief huurauto – logies en ontbijt in Gran Canaria
Hotel Melva Suite – inclusief huurauto – logies en ontbijt in Gran Canaria

499.00

Gran Canaria
Logo
Shopping cart