Hotel Lopesan Baobab Resort in Gran Canaria

Dit prachtig gelegen Hotel Lopesan Baobab Resort met sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Hotel Lopesan Baobab Resort

734.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 6182874 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving accommodatie: In het prachtige Hotel Lopesan Baobab Resort ligt in Meloneras, ten zuiden van Gran Canaria waan je je in Afrikaanse sferen! In dit prachtige en unieke resort geniet je van een droomvakantie in de zon.Het hotel heeft een weelderige architectuur geïnspireerd op de Afrikaanse cultuur, wow! Bij aankomst val je onder de charme van het luxe resort met enorme tropische tuinen met verschillende zwembaden en prachtige zandstranden.Tijdens je verblijf geniet je van het centrum van Playa Meloneras, waar je wandelt door een doolhof van straten en stranden in de buurt. Natuurlijk is zwemmen bij een van de 8 zwembaden van het hotel ook een prima invulling van de dag. De kinderen vermaken zich in het kinderbad en kunnen ook deelnemen aan leuke activiteiten bij de Mini-Club of met het animatieteam.’s Avonds dineer je heerlijk in een van de restaurants, waar je geniet van heerlijke internationale gerechten. Daarna sluit je de dag af in je elegante en ruime kamer, uitgerust met al het nodige comfort. Hotel Lopesan Baobab Resort staat in het teken van luxe, comfort, ontspanning en natuurlijk heel veel plezier.

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. Hotel Lopesan Baobab Resort is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Specificaties: Hotel Lopesan Baobab Resort in Gran Canaria

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging

Klantwaardering

Hotel Lopesan Baobab Resort in Gran Canaria
Hotel Lopesan Baobab Resort in Gran Canaria

734.00

Gran Canaria
Logo
Shopping cart