Hotel Labranda Playa Bonita – all inclusive in Gran Canaria

//Hotel Labranda Playa Bonita – all inclusive in Gran Canaria

Hotel Labranda Playa Bonita – all inclusive in Gran Canaria

644.00

Dit prachtig gelegen Hotel Labranda Playa Bonita – all inclusive met 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Hotel Labranda Playa Bonita - all inclusive

Artikelnummer: 155748 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Beschrijving accommodatie: Hotel Labranda Playa Bonita heeft een goede ligging: het ligt overal dichtbij. Je kunt naar het bekende Kasbah centrum wandelen en ook het populaire strand van Playa del Inglés bevindt zich op loopafstand. Perfect dus als je graag met je voeten in het zand staat en tijdens je vakantie op zoek bent naar wat vertier.

Hotel Labranda Playa Bonita bestaat uit vier ronde gebouwen met ruime kamers. De kamers zijn netjes en trendy ingericht en hebben een eigen balkon of terras. Eten en drinken is tijdens de vakantie net zo belangrijk als een fijne kamer. Daarom staat er in het restaurant iedere dag weer een smakelijk buffet voor je klaar. En in de chill-out bar kun je gezellig samen van een drankje nippen. ’s Avonds wordt hier ook regelmatig gezorgd voor live muziek, een flamenco optreden of een leuk spel verzorgd zoals bijvoorbeeld een quiz of bingo.

En misschien wel het meest belangrijk: er is een zwembad! Op Gran Canaria kan het flink heet worden dus is het goed om te weten dat je op ieder moment van de dag een frisse duik kunt nemen. Aan kleine kinderen is ook gedacht: voor hen is er een apart kinderbadje. Hebben zij na het zwemmen nog energie over? Dan kunnen ze meedoen met diverse activiteiten bij de miniclub of naar de kleurrijke speeltuin.

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. Hotel Labranda Playa Bonita – all inclusive is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging