Hotel Labranda Marieta – halfpension zomer – adults only in Gran Canaria

Home/Playa del Inglés/Hotel Labranda Marieta – halfpension zomer – adults only in Gran Canaria

Hotel Labranda Marieta – halfpension zomer – adults only in Gran Canaria

704.00

Dit prachtig gelegen Hotel Labranda Marieta – halfpension zomer – adults only met 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Hotel Labranda Marieta - halfpension zomer - adults only

Artikelnummer: 6183695 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Beschrijving accommodatie: Een uitstekende plek om je zonvakantie door te brengen is het moderne Hotel Labranda Marieta. Hartje centrum van Playa del Inglés is op loopafstand te vinden, maar in het complex kun je toch genieten van de rust en ontspanning die je nodig hebt. Beneden ligt het grote zwembad en op het dak van het complex is er een zeer groot zonneterras met een schitterende uitzicht én een dompelbad om in af te koelen. Ook wanneer de avond valt is dit een populair plekje voor veel gasten, die hier graag aanschuiven rondom de stijlvolle bar.

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. Hotel Labranda Marieta – halfpension zomer – adults only is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging