Hotel Don Gregory by Dunas – logies en ontbijt – adults only in Gran Canaria

Home/San Agustin/Hotel Don Gregory by Dunas – logies en ontbijt – adults only in Gran Canaria

Hotel Don Gregory by Dunas – logies en ontbijt – adults only in Gran Canaria

444.00

Dit prachtig gelegen Hotel Don Gregory by Dunas – logies en ontbijt – adults only met sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Hotel Don Gregory by Dunas - logies en ontbijt - adults only

Artikelnummer: 6163733 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Beschrijving accommodatie: Hotel Don Gregory by Dunas is een mooi adults only hotel vakantieadres direct gelegen aan een heerlijk zandstrand. De kamers zijn modern en hebben een fijn balkon met zeezicht. Het eten is hier heerlijk en voor lekkere drankjes wordt gezorgd bij de bar. Zwemmen, ontspannen en genieten, meer hoef je niet te doen tijdens deze vakantie. Dat klinkt perfect toch?Heb je toch zin om actief bezig te zijn tijdens je vakantie; doe dan mee met aquagym of pilates samen met het actieve animatieteam.

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. Hotel Don Gregory by Dunas – logies en ontbijt – adults only is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging

Klantwaardering

Go to Top