Hotel Design Plus Bex in Gran Canaria

Home/Las Palmas de Gran Canaria/Hotel Design Plus Bex in Gran Canaria

Hotel Design Plus Bex in Gran Canaria

489.00

Dit prachtig gelegen Hotel Design Plus Bex met 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Hotel Design Plus Bex

Artikelnummer: 6152445 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Beschrijving accommodatie: Hotel Design Plus Bex ligt in het hart van Las Palmas en op loopafstand van het bekende Las Canteras strand. Het is luxe en modern en perfect gelegen om de stad te verkennen.

Doordat in het gebouw vroeger een bank zat, kom je in het hele hotel diverse accessoires tegen die je hieraan herinneren. Van authentieke kluisjes tot een kluisdeur die toegang geeft tot het restaurant. De kamers zijn hip en comfortabel: hier kom je goed tot rust na een dagje vol zon, zee en nieuwe dingen ontdekken. En natuurlijk mag een drankje op het elegante dakterras niet ontbreken! Fijne vakantie!

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. Hotel Design Plus Bex is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging