Hotel Corallium Beach by Lopesan in Gran Canaria

Dit prachtig gelegen Hotel Corallium Beach by Lopesan met sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Hotel Corallium Beach by Lopesan

467.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 6168784 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving accommodatie: Hotel Corallium Beach by Lopesan is een fijn adres voor een heerlijke vakantie op Gran Canaria. Je hebt hier alles bij de hand wat je nodig hebt om te ontspannen in het zonnetje. Omringd door de charmante tuinen neem je zo een duik in het zwembad. Je zit hier pal aan het strand voor een frisse duik op een warme dag. Heerlijk genieten kan hier op het terras, terwijl je nipt van een drankje en iedere dag wordt er weer gezorgd voor een smakelijk buffet in het restaurant. Met de perfecte ligging dichtbij de winkels en het strand wordt deze vakantie ideaal!

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. Hotel Corallium Beach by Lopesan is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Specificaties: Hotel Corallium Beach by Lopesan in Gran Canaria

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging

Klantwaardering

Hotel Corallium Beach by Lopesan in Gran Canaria
Hotel Corallium Beach by Lopesan in Gran Canaria

467.00

Gran Canaria
Logo
Shopping cart