HD Parque Cristóbal Gran Canaria in Gran Canaria

Home/Playa del Inglés/HD Parque Cristóbal Gran Canaria in Gran Canaria

HD Parque Cristóbal Gran Canaria in Gran Canaria

438.00

Dit prachtig gelegen HD Parque Cristóbal Gran Canaria van 3.5 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! HD Parque Cristóbal Gran Canaria

Artikelnummer: 56158 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar HD Parque Cristóbal Gran Canaria met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Playa del Inglés is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8 en een scherpe prijs is HD Parque Cristóbal Gran Canaria een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie HD Parque Cristóbal Gran Canaria : Smalle paden kronkelen langs de witte bungalows van HD Parque Cristóbal Gran Canaria in Playa del Inglés. Hier verblijf je in een ruime, modern ingerichte bungalow met een heerlijk terras. Je kunt de dag rustig beginnen met een kop koffie. Even de krant doornemen. Om al het wereldnieuws vervolgens heerlijk achter je te laten. Ondertussen hebben de kinderen een topvakantie in de TUI KIDS’ CLUB . Vijf dagen per week leuke activiteiten! Er is hier genoeg te beleven, met zoveel sport en spel voor groot en klein. In HD Parque Cristóbal op Gran Canaria is alles mogelijk!

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek