Hacienda Buen Suceso op Gran Canaria

Dit prachtig gelegen Hacienda Buen Suceso van sterren vind u op het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Hacienda Buen Suceso

535.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke vakantie op Gran Canaria vind u met deze reis van Eliza was here naar Hacienda Buen Suceso. De Hacienda Buen Suceso ligt bij de stad Arucas en laat u kennis maken met een bijzonder stukje Gran Canaria. U boekt deze vakantie met Logies ontbijt nu eenvoudig bij Eliza was here.

Omschrijving accomodatie: Toen Jorge me tipte over de Hacienda Buen Suceso aarzelde ik geen moment en vertrok naar Gran Canaria. Prima locatie, dacht ik: niet ver van het levendige Las Palmas met z’n barretjes en restaurants, vlakbij mooie plaatsen als Arucas en met volop mogelijkheden voor tal van buitensporten. Uitstekend voor een weekje weg.

Een week lang ben ik mezelf helemaal te buiten gegaan. Ik maakte wandeltochten over de vele ‘caminos reales’, ging mountainbiken over de (gelukkig goed geasfalteerde) bergweggetjes en toerde urenlang door woest, onherbergzaam landschap. Heerlijk om je hoofd tot rust te laten komen, maar mijn lijf was na een week wel moe!

Gevloerd door spierpijn in mijn hele lijf bleef ik eens een dagje op de Hacienda en ontdekte toen pas hoe relaxed het op het historische landgoed zelf is. Want niet alleen de mooie omgeving maakt je rustig, maar zeer zeker ook de jacuzzi en het Turkse stoombad. En toen ik ontdekt had dat je er ook massages kunt krijgen, heb ik meteen nog maar een week aan mijn vakantie vast geplakt. Om te genieten van welverdiende rust na mijn weekje vakantie!

Informatie over Arucas:

Meer over Arucas

Specificaties: Hacienda Buen Suceso op Gran Canaria

Stad

Verzorgingstype

Hacienda Buen Suceso op Gran Canaria
Hacienda Buen Suceso op Gran Canaria

535.00

Gran Canaria
Logo
Shopping cart