H10 Playa Meloneras Palace in Gran Canaria

//H10 Playa Meloneras Palace in Gran Canaria

H10 Playa Meloneras Palace in Gran Canaria

797.00

Dit prachtig gelegen H10 Playa Meloneras Palace van 5 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! H10 Playa Meloneras Palace

SKU: 59324 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar H10 Playa Meloneras Palace met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Meloneras is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 9.2 en een scherpe prijs is H10 Playa Meloneras Palace een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie H10 Playa Meloneras Palace : H10 Playa Meloneras Palace is een comfortabel hotel en geïnspireerd door de stijl van Gaudí. Echt een lust voor het oog.. Je kunt je in de watten laten leggen in het spacentrum, maar ook in de rest van het hotel kun je heerlijk ontspannen. Er heerst namelijk een heel relaxte sfeer. Komt tot rust en geniet van het prachtige uitzicht op zee, zelfs vanuit alle stijlvolle, ruime kamers. Of geniet in het adults only infinity pool.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek