Gloria Palace Amadores in Gran Canaria

Home/Puerto Rico/Gloria Palace Amadores in Gran Canaria

Gloria Palace Amadores in Gran Canaria

498.00

Dit prachtig gelegen Gloria Palace Amadores van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Gloria Palace Amadores

Artikelnummer: 54434 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Gloria Palace Amadores met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Puerto Rico is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.9 en een scherpe prijs is Gloria Palace Amadores een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Gloria Palace Amadores : Liefhebbers van luxe, lekkerbekken en bijzondere kunst opgelet! In de badplaats Puerto Rico op Gran Canaria torent hotel Gloria Palace Amadores boven de zee uit met waanzinnige vergezichten over zee. Dit hotel heeft een wellness van wereldklasse, trek een paar baantjes in de infinity pool en relax vervolgens in de sauna. Naast het gevarieerde buffet en de hoogstaande service heeft het hotel bijzondere kamers die zijn gedecoreerd door kunstenaar Pepe Damasó. Waan jij je ook een ster in Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel?

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek

Ga naar de bovenkant