Finca La Parra op Gran Canaria

Dit prachtig gelegen Finca La Parra van sterren vind u op het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Finca La Parra

670.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 6124067 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie op Gran Canaria vind u met deze reis van Eliza was here naar Finca La Parra. De Finca La Parra ligt bij de stad Telde en laat u kennis maken met een bijzonder stukje Gran Canaria. U boekt deze vakantie met Logies nu eenvoudig bij Eliza was here.

Omschrijving accomodatie: Terwijl ik een slok wijn neem, besef ik me op wat voor mooie plek ik deze keer ben beland. Zittend in het zonnetje voor mijn appartement bij Finca La Parra op Gran Canaria, kijk ik dromerig om me heen. Mijn gedachten brengen me terug naar gisteren, toen ik Elvira, de eigenaresse van Finca La Parra, tegenkwam bij een lokale kunstexpositie. Enthousiast vertelde ze me over haar werk als interieurdesigner en over haar nieuwste project: het omtoveren van haar huis tot appartementen. Toen ik dat hoorde kon ik natuurlijk niet wachten om het met mijn eigen ogen te zien. Alsof ze mijn gedachten kon lezen, vroeg ze me even later of ik zin had om die middag kijkje te gaan nemen.

Toen we aankwamen bij Finca La Parra, legde Elvira me uit dat ze jarenlang samen met haar man en kinderen in het huis heeft gewoond. Toen hun kinderen uit huis gingen werd het huis te groot voor Elvira en haar man alleen, dus besloten ze er losse appartementen van te maken. Misschien komt het wel daardoor dat ik me meteen thuis voel. De gezellige zithoekjes, houten meubelen en mooi ingerichte keuken maken van elk appartement echt een “vakantiethuis”. Over elk detail is nagedacht en elk meubelstuk vertelt een verhaal. Eén ding is zeker: liefhebbers van een doordachte en authentieke inrichting, lokale architectuur en rust zijn hier aan het juiste adres. Laat ik daar nu net van houden…

Informatie over Telde:

Meer over Telde

Specificaties: Finca La Parra op Gran Canaria

Stad

Verzorgingstype

Finca La Parra op Gran Canaria
Finca La Parra op Gran Canaria

670.00

Gran Canaria
Logo
Shopping cart