FBC Fortuny Resort in Gran Canaria

Home/FBC Fortuny Resort in Gran Canaria

FBC Fortuny Resort in Gran Canaria

322.00

Dit prachtig gelegen FBC Fortuny Resort van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! FBC Fortuny Resort

Artikelnummer: 588675

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar FBC Fortuny Resort met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Maspalomas is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.7 en een scherpe prijs is FBC Fortuny Resort een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie FBC Fortuny Resort : Je hebt het goed voor elkaar, daar in je eigen appartement van FBC Fortuny Resort. In deze Adults Only in Maspalomas word je weer even helemaal zen. Plof neer op één van de Balinese bedden met een goed boek of een koud drankje. Of plons in het zwembad om weer even wakker te worden. Heerlijk even helemaal niets! Aan het eind van de dag sta jij als een ware Spaanse ‘jefe’ te kokkerellen in je eigen vakantiestek. Schuif je liever aan bij Maspalomas’ finest? Op naar het centrum voor een gezellig diner. ¡Buen provecho!

Extra informatie

Accommodatiesoort
Aantal Sterren
Stad
Gastenwaardering Van Arke.nl
Luchthaven Van Vertrek
Ga naar de bovenkant