Cortijo San Ignacio op Gran Canaria

Dit prachtig gelegen Cortijo San Ignacio van sterren vind u op het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Cortijo San Ignacio

540.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke vakantie op Gran Canaria vind u met deze reis van Eliza was here naar Cortijo San Ignacio. De Cortijo San Ignacio ligt bij de stad Telde en laat u kennis maken met een bijzonder stukje Gran Canaria. U boekt deze vakantie met Logies ontbijt nu eenvoudig bij Eliza was here.

Omschrijving accomodatie: “Golfen? Dat is niks voor mij!”. Lange tijd heb ik dat gedacht en heb me er dan ook nooit aan gewaagd. Mijn vrienden Maria en Ignacio wisten me echter toch over te halen. Gelukkig maar…

Tijdens mijn verblijf in hun prachtige Cortijo, een voormalig klooster, kon ik er niet omheen. Het schitterend gerenoveerde 18e-eeuwse gebouw ligt temidden van een enorme golfbaan met wel 6 meren en meer dan 600 palmbomen! De eerste dagen heb ik met name van het zwembad genoten. Pas toen Ignacio me vertelde dat ze ook les gaven (zelfs aan golfgroentjes zoals ik) was ik overtuigd en heb ik me op de baan gewaagd. Om meteen verslaafd te raken! Ik was niet meer van de baan af te slaan, met als resultaat dat ze me ’s avonds moesten komen zoeken voor diner bij het restaurant op het golfterrein. Gelukkig eten ze in Spanje altijd laat…

Informatie over Telde:

Meer over Telde

Specificaties: Cortijo San Ignacio op Gran Canaria

Stad

Verzorgingstype

Cortijo San Ignacio op Gran Canaria
Cortijo San Ignacio op Gran Canaria

540.00

Gran Canaria
Logo
Shopping cart