Club Maspalomas Suites in Gran Canaria

//Club Maspalomas Suites in Gran Canaria

Club Maspalomas Suites in Gran Canaria

594.00

Dit prachtig gelegen Club Maspalomas Suites van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Club Maspalomas Suites

Artikelnummer: 653449 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Club Maspalomas Suites met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Maspalomas is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.3 en een scherpe prijs is Club Maspalomas Suites een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Club Maspalomas Suites : Je hebt het goed voor elkaar bij Club Maspalomas Suites op je eigen terras mét ligbed. Dit hotel is in 2018 van top tot teen aangepakt, dus je logeert hier in moderne bungalowsuites met maximaal comfort. Plof neer bij het zwembad met een goed boek, koud drankje en de Spaanse zon. En als je het niets doen tot kunst hebt verheven, kun je ook nog de sauna in bij het welnesscenter. En dat kan natuurlijk ook nádat je het eiland op de fiets hebt verkent. Want voor sportievelingen staan hier de huurfietsen klaar.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek