Canary Garden Club in Gran Canaria

Home/Maspalomas/Canary Garden Club in Gran Canaria

Canary Garden Club in Gran Canaria

422.00

Dit prachtig gelegen Canary Garden Club van 3 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Canary Garden Club

Artikelnummer: 173320 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Canary Garden Club met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Maspalomas is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 9.1 en een scherpe prijs is Canary Garden Club een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Canary Garden Club : Een vakantie in Bungalows Canary Garden Club in Maspalomas voelt een beetje als logeren in een klein Spaans dorp op Gran Canaria. De kids spelen zorgeloos op het grasveld voor je bungalow. En als zij hun middagdutje doen, plof jij neer op één van de comfortabele ligstoelen op je terras. Daarna stap je in de shuttle bus en sta je binnen no time met je tenen in het zand van Maspalomas. Alle faciliteiten om je eigen maaltijd te bereiden zijn ook aanwezig. Maar voor wie wil, schuif je met all inclusive aan bij het buffet. Vier een heerlijke familievakantie in Canary Garden Club op het eiland van de eeuwige lente!

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek

Ga naar de bovenkant