Bungalows Cordial Sandy Golf in Gran Canaria

Dit prachtig gelegen Bungalows Cordial Sandy Golf met sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Bungalows Cordial Sandy Golf

679.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 184634 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving accommodatie: Bungalows Cordial Sandy Golf ligt op een rustige locatie naast de golfbaan in Maspalomas in het zuiden van Gran Canaria. Verspreid door de kleurrijke tuin liggen de witte bungalows. De combinatie van comfortabele meubels, veel licht en kleurrijke elementen zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt. Gasten kunnen gebruikmaken van het restaurant in Hotel Cordial Green Golf.Voor het ultieme vakantiegevoel moet je natuurlijk af en toe een duik in het zwembad nemen. Gelukkig is er een groot zwembad welk voor de nodige verkoeling zorgt. Rondom het bad staan ligbedjes opgesteld waar je volop kan wegdromen in de zon of in de schaduw van één van de palmbomen.

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. Bungalows Cordial Sandy Golf is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Specificaties: Bungalows Cordial Sandy Golf in Gran Canaria

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging

Klantwaardering

Bungalows Cordial Sandy Golf in Gran Canaria
Bungalows Cordial Sandy Golf in Gran Canaria

679.00

Gran Canaria
Logo
Shopping cart