Bungalows Cordial Biarritz in Gran Canaria

Home/Playa del Inglés/Bungalows Cordial Biarritz in Gran Canaria

Bungalows Cordial Biarritz in Gran Canaria

509.00

Dit prachtig gelegen Bungalows Cordial Biarritz met 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Bungalows Cordial Biarritz

Artikelnummer: 184379 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Beschrijving accommodatie: Bungalows Cordial Biarritz ligt in het rustige gedeelte van Playa del Inglés. Dit wil overigens helemaal niet zeggen dat je in de omgeving niets kunt doen, want het heerlijke strand en de prachtige zandduinen van Maspalomas liggen gewoon op loopafstand. Maar ook aan restaurantjes is geen gebrek in de omgeving. Heerlijk zo’n rustige, maar toch centrale ligging op het bruisende Gran Canaria!

Rondom het zwembad liggen de comfortabele bungalows. Wanneer je op je eigen terras bent ervaar je genoeg privacy en zal de groene omgeving je niet ontgaan. Verder is er op het resort een gezellige poolbar te vinden, waar je tevens hartige snacks kunt bestellen. Actievelingen kunnen zich tevens vermaken op de minigolf- of tennisbaan, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin.

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. Bungalows Cordial Biarritz is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging