Bull Eugenia Victoria & Spa in Gran Canaria

Home/Playa del Inglés/Bull Eugenia Victoria & Spa in Gran Canaria

Bull Eugenia Victoria & Spa in Gran Canaria

462.00

Dit prachtig gelegen Bull Eugenia Victoria & Spa van 3.5 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Bull Eugenia Victoria & Spa

Artikelnummer: 12326 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Bull Eugenia Victoria & Spa met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Playa del Inglés is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.5 en een scherpe prijs is Bull Eugenia Victoria & Spa een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Bull Eugenia Victoria & Spa : Hotel Bull Eugenia Victoria & Spa in Playa del Inglés op Gran Canaria is iets bijzonders. Voor een klein prijsje boek je All Inclusive. Dan is echt alles inclusief! Van de goede wifi tot de heerlijke buffetten. Voor je het weet, maak je een praatje met andere gasten. Gewoon in het Nederlands, want landgenoten ontmoet je hier zeker. Even rust zoeken kan ook. Bijvoorbeeld in het prachtige wellnesscentrum. Een van de grootste in de wijde omtrek. En als hotelgast mag je er gratis in. Word je ’s avonds pas goed wakker? Dan duik je in het lokale nachtleven. Want Playa del Inglés barst van de bars, clubs en disco’s waar je tot in de kleine uurtjes door kunt gaan. In Eugenia Victoria zal verveling niet ontstaan!

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek

Ga naar de bovenkant