Bull Dorado Beach & Spa in Gran Canaria

Home/Bull Dorado Beach & Spa in Gran Canaria

Bull Dorado Beach & Spa in Gran Canaria

547.00

Dit prachtig gelegen Bull Dorado Beach & Spa van 3.5 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Bull Dorado Beach & Spa

Artikelnummer: 39681

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Bull Dorado Beach & Spa met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Arguineguin is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.6 en een scherpe prijs is Bull Dorado Beach & Spa een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Bull Dorado Beach & Spa : Hotel Bull Dorado Beach & Spa in Arguineguin heeft een perfecte locatie. Met een heerlijk relaxed vakantie-wandeltempo slenter je zo naar het strand, haal je een ijsje in het centrum of zie je de vissersboten binnenkomen in de haven. Maar vakantie is natuurlijk ook ‘mañana mañana’, je bent immers in Spanje. In dit hotel doe je dat bij voorkeur in een hangmat op het dakterras. Bubbel jij liever in het bubbelbad? Geen probleem, met het door palmbomen omgeven zwembad als uitzicht heb jij meteen het ultieme vakantiegevoel. En die houd je voorlopig nog wel even vast als je met water in de mond langs het dinerbuffet struint. Fijn dat er morgen weer zo’n heerlijke dag is in hotel Dorado Beach.

Extra informatie

Accommodatiesoort
Aantal Sterren
Stad
Gastenwaardering Van Arke.nl
Luchthaven Van Vertrek
Ga naar de bovenkant