Bahia FelizBahia Feliz is te vinden op zo’n 9 kilometer van het bekende Playa del Inglés en is een wat rustiger gebied wat toeristen betreft. Als u echt tot rust wilt komen is Bahia Feliz een prima locatie voor uw vakantie. Bahia Feliz heeft een klein centrum waar u uw dagelijkse boodschappen in de supermarkt, bakker, visboer en overige winkels kunt doen. Als u niet zo van drukke plaatsen houdt en helemaal tot rust wilt komen is dit een prima locatie. Bahia Feliz kent vele hotels, appartementen maar ook vakantiehuizen die u kunt huren. De vele gezellige restaurants en barretjes in het centrum zijn erg leuk om in de avond uren te bezoeken, er hangt vaak een goede sfeer en zijn vaak live bandjes.


 

Windsurfen op Bahia Feliz

Voor de windsurfers is Bahia Feliz een populaire bestemming, dit omdat de zee aan dit rustige plaatsje uitermate geschikt is voor deze sport. Er staat namelijk altijd wel een windje en als je overdag lekker bezig bent geweest is Playa del Ingles praktisch om de hoek om toch eens lekker uit te gaan of een leuk restaurantje op te zoeken. Dus als u op zoek bent naar een rustige, mooie en toch een zonvakantie? Dan is Bahia Feliz de plaats waar u naartoe kunt gaan om hier heerlijk van te genieten.

Vakantie Bahia Feliz Gran Canaria

U kunt verschillende vakanties boeken naar Gran Canaria zo kunt u kiezen voor een actieve vakantie zoals fietsen, wandelen, hardlopen en veel overige sporten. Het is ook mogelijk om een volledige feest vakantie te kiezen en helemaal uit je dak te gaan bij de vele feesten en discotheken. Wanneer u kiest voor een rustige vakantie raden wij u aan om voor Bahia Feliz te kiezen, het is een rustig plaatjes met mooie natuur, hotels en appartementen. U kunt ons aanbod van vakanties in Bahia Feliz in het bovenstaande gedeelte bekijken en vergelijken. Wij zijn aangesloten bij verschillende reisbureaus en zorgen ervoor dat u de goedkoopste prijs ontvangt en dus niet teveel betaald voor uw vakantie naar Bahia Feliz.