Appartementen Montemayor in Gran Canaria

Home/Playa del Inglés/Appartementen Montemayor in Gran Canaria

Appartementen Montemayor in Gran Canaria

459.00

Dit prachtig gelegen Appartementen Montemayor met sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Appartementen Montemayor

Artikelnummer: 6171731 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Beschrijving accommodatie: Appartementen Montemayor is centraal gelegen in het vermakelijke Playa del Inglés. Of je kiest voor een dagje strand of shoppen in een van de vele centra, alles tref je hier op loopafstand. De aangename appartementen zijn onlangs gerenoveerd, waardoor het je aan niets ontbreekt. Op je eigen, ruime terras of balkon kun je tevens genieten waar het zuiden van Gran Canaria onder andere zo geliefd om is: het heerlijke zonnetje! Wil je even wegdromen, dan zijn er langs het zwembad comfortabele ligbedjes te vinden en wanneer de warmte even teveel is, zijn er zelfs heerlijke waterbedden in het zwembad. Op en top genieten!

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. Appartementen Montemayor is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging

Klantwaardering

Go to Top