Appartementen Jardin del Atlantico in Gran Canaria

Home/Playa del Inglés/Appartementen Jardin del Atlantico in Gran Canaria

Appartementen Jardin del Atlantico in Gran Canaria

464.00

Dit prachtig gelegen Appartementen Jardin del Atlantico met sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Appartementen Jardin del Atlantico

Artikelnummer: 37406 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Beschrijving accommodatie: Appartementen Jardin del Atlantico bestaat uit twee gebouwen die met elkaar zijn verbonden. De appartementen zijn keurig ingericht en omgeven door een mooie tuin met zwembaden. Er is genoeg te doen! Neem een schoonheidsbehandeling om even helemaal tot rust te komen of ga actief tennisen op de tennisbaan.Het mooie strand van Playa del Inglés ligt op een steenworp afstand. Direct naast Appartementen Jardin del Atlantico ligt een discotheek. Jardin del Atlantico is al jaren een zeer populaire accommodatie bij gasten van Sunweb.

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. Appartementen Jardin del Atlantico is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging

Klantwaardering

Ga naar de bovenkant