Appartementen Arguineguin Park by Servatur in Gran Canaria

Dit prachtig gelegen Appartementen Arguineguin Park by Servatur met sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Appartementen Arguineguin Park by Servatur

409.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 6175120 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving accommodatie: Appartementen Arguineguin Park by Servatur is een zeer comfortabel resort met een groot, groen zonneterras en een heerlijk zwembad om het hele jaar door in af te koelen. De ligging in Arguineguin wordt door veel liefhebbers van het eiland gezien als een van de mooiste gebieden van het veelzijdige eiland! De stijlvol ingerichte appartementen zijn modern en lekker ruim van opzet, waarbij je op je eigen balkon of patio kunt genieten van aangename uitzichten.

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. Appartementen Arguineguin Park by Servatur is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Specificaties: Appartementen Arguineguin Park by Servatur in Gran Canaria

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging

Klantwaardering

Appartementen Arguineguin Park by Servatur in Gran Canaria
Appartementen Arguineguin Park by Servatur in Gran Canaria

409.00

Gran Canaria
Logo
Shopping cart