App. Roca Verde in Gran Canaria

//App. Roca Verde in Gran Canaria

App. Roca Verde in Gran Canaria

319.00

Dit prachtig gelegen App. Roca Verde met 2 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! App. Roca Verde

Artikelnummer: 40297 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Beschrijving accommodatie: Appartementen Roca Verde is een eenvoudig complex met een gunstige ligging en een prettige sfeer. Vakantiegangers weten hun weg dan ook goed te vinden naar dit populaire appartementencomplex. De dagen worden hier graag gevuld met stranddagen aan het nabij gelegen Las Burras strand. Liefhebbers van discotheken zitten vooral goed in het Kasbah centrum, eveneens op loopafstand van je appartement.

De basic appartementen zelf zijn licht ingericht en hebben een ruim balkon. Er zijn twee zwembaden aanwezig met een gezellig zitje waar je een verfrissend drankje kunt drinken, voor als de zonnige dagen je dorstig maken. Wil je meer van deze bruisende badplaats ontdekken? Ook dan zit je hier absoluut goed, want populaire centra als Alguila Roja en Kasbah liggen beide vlakbij Appartementen Roca Verde.

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. App. Roca Verde is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging