App. Miramar in Gran Canaria

//App. Miramar in Gran Canaria

App. Miramar in Gran Canaria

439.00

Dit prachtig gelegen App. Miramar met 3 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! App. Miramar

Artikelnummer: 40301 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Beschrijving accommodatie:

Appartementen Miramar is een klein vakantieverblijf. Het is al jaren favoriet bij de Nederlandse vakantieganger. Direct gelegen aan de boulevard van Playa del Inglés liggen deze leuke, roze appartementen van Miramar. De appartementen van Miramar bieden je een comfortabel plekje op een toplocatie in Playa del Inglés! Een echte aanrader als je van kleinschalig houdt en zeker wilt zijn van een plekje aan het zwembad.

In de directe omgeving van Miramar zijn verschillende winkeltjes en restaurants te vinden. Daarnaast kun je ook dichtbij op de bus stappen en daarmee andere leuke plaatsjes in de omgeving ontdekken. Ondanks dat je je vlak bij de drukte van de badplaats Playa del Inglés bevindt, is Appartementen Miramar werkelijk een klein rustpunt te noemen!

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. App. Miramar is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging